Rugbistii suceveni isi reiau pregatirile pe 11 ianuarie (Rugby – Divizia Natională)


Intră acum și în grupul de

Rugbiştii de la CSM Bucovina Suceava îşi vor relua pregătirile pentru noul sezon competiţional în data de 11 ianuarie 2010. După un campionat încheiat pe locul IX, cu 38 de puncte adunate şi din turneul play-out, formaţia suceveană „atacă” sezonul 2009-2010 cu mare încredere şi un lot foarte tânăr. De remarcat faptul că în campionatul 2009-2010 se va juca în sistem primăvară-toamnă.

„Niciun jucător nu va pleca de la CSM Bucovina Suceava în această iarnă. Vom relua pregătirile pentru viitorul campionat, care se va juca după un sistem primăvară-toamnă, în data de 11 ianuarie şi sper să ne descurcăm cel puţin la fel de bine ca în sezonul precedent.

Avem la dispoziţie un lot numeros şi foarte tânăr şi cel mai important lucru, el este alcătuit în totalitate din suceveni. Este dificil să faci şi serviciu şi sport, dar se poate spune că am reuşit să ne descurcăm şi pentru faptul că am reuşit să ne păstrăm continuitatea în Divizia Naţională trebuie să mulţumim Consiliului Local şi Primăriei Municipiului Suceava care ne-au sprijinit de fiecare dată. Sper să nu-i dezamăgim nici ăn sezonul competiţional ce va urma şi poate vom reuşi să ne clasăm mai bine decât în anul care se apropie de sfârşit”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de