Casa in flacari la Bucsoaia, de Craciun, de la o ghirlanda luminoasa


Intră acum și în grupul de

O locuinţă din Bucşoaia a luat foc de la o instalaţie pentru ornament. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, a doua zi de Crăciun, seara Garda de intervenţie Gura Humorului împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Frasin au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Petru A., din localitatea Bucşoaia.

Incendiul a fost anunţat la ora 21:32 iar, la sosirea echipajelor la locul intervenţiei incendiul se manifesta la etajul şi acoperişul locuinţei, existând pericolul de propagare la un imobil învecinat.

Focul a fost lichidat după aproximativ două ore, la ora 23.55. Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 120 mp, pereţii interiori de la etajul clădirii, pe o suprafaţă de 100 mp şi elemente de mobilier. S-au degradat pereţii exteriori de la etajul imobilului şi obiecte electrocasnice. Pagubele au fost estimate la cca. 100.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric de la un echipament de iluminat, tip ghirlandă, amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Pompierii au salvat casa învecinată, în valoare de aproximativ 40.000 lei.
Nu au fost victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de