Performanta scolara, sarbatorita cu fast


Intră acum și în grupul de

În cadrul Serbării Performanţei Şcolare organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava cu sprijinul CJ Suceava, în ultima zi de Crăciun, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a felicitat pe profesorii îndrumători şi pe elevii care au obţinut rezultate deosebite la concursurile şi competiţiile naţionale în 2009 subliniind că „vremea mediocrităţii a trecut” şi că trebuie încurajată performanţa şi competiţia.

Gheorghe Flutur a spus că este nevoie de performanţă în domenii diferite de activitate în condiţiile în care şi piaţa muncii aşteaptă performanţă.
Acesta a subliniat că elevii suceveni sunt ambasadori ai judeţului la competiţiile din ţară şi din străinătate asigurându-i că instituţia pe care o conduce va acorda, în continuare, sprijin pentru încurajarea performanţei.

La serbarea performanţei şcolare au participat 174 de elevi premiaţi la faza naţională a concursurilor şcolare cuprinse în calendarul MECI în 2008-2009, 158 de profesori, părinţi, directori din 53 de şcoli sucevene, dar şi reprezentanţi ai comunităţilor locale, parlamentari, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, inspectori şcolari.

Au fost acordate diplome pentru profesori şi trofee pentru elevi şi au fost premiate 14 unităţi şcolare şi 36 de cadre didactice care au iniţiat şi câştigat proiecte pentru organizarea şi desfăşurarea unor concursuri naţionale ce au fost cuprinse în calendarul activităţilor educative al MECI.

În cadrul manifestării organizate de ISJ Suceava în Sala Polivalentă a Complexului Conacul Domnesc a fost inclus un concert de romanţe, cântece vieneze, canţonete, colinde şi cântece vânătoreşti susţinute de soprana Catarina Coresi şi basul Theodore Coresi împreună cu Vienna ArtCor Salon Orchestra, în program fiind incluse lucrări de Tiberiu Brediceanu, George Cavadia, Nicolae Lungu, Ionel Fernic, Tache Popescu, Johann Strauss, Robert Stolz sau Franz Lehar.

Theodore Coresi le-a urat celor prezenţi un An Nou plin de împliniri şi a invitat publicul sucevean amator de operă la cea d Theodore Coresi le-a urat celor prezenţi un An Nou plin de împliniri şi a invitat publicul sucevean amator de operă la cea de a patruzecea ediţie a Festivalului “Vacanţe Muzicale la Piatra Neamţ”.


Intră acum și în grupul de