Colegiul Național „Petru Rareș” intră de miercuri în „scenariul roșu”. Timp de două săptămâni, cursurile se vor desfășura exclusiv online


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național „Petru Rareș” va intra de miercuri în „scenariul roșu” după ce în unitatea liceală suceveană au fost confirmate trei cazuri de infecții cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor.

Directorul CN „Petru Rareș”, prof. Daniela Dungeanu, a declarat pentru News Bucovina că a solicitat conducerilor ISJ și DSP Suceava avizarea pentru intrarea în „scenariul roșu” ceea ce presupune ca toate cursurile să se desfășoare la distanță, on line.

Ea a menționat că elevii colegiului au fost deja anunțați despre această situație.

Inspectorul școlar general al județului Suceava, Grigore Bocanci, a declarat pentru News Bucovina că ISJ Suceava va aviza solicitarea conducerii CN „Petru Rareș” de intrare în „scenariul roșu”, urmând ca decizia să fie aprobată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, potrivit reglementărilor în vigoare.

Cei trei elevi confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2 sunt din clase diferite.

De precizat este că, potrivit DSP Suceava, luni s-a confirmat infecția cu SARS-CoV-2 și la o contabilă a acestui colegiu.


Intră acum și în grupul de