Injunghiat de Craciun, de la o tigara


Intră acum și în grupul de

În dimineaţa ultimei zile de Crăciun, în jurul orei 01.40, prin „S.N.U.A.U. 112” C. Andrei, de 21 ani, din municipiul Bacău, a sesizat faptul că în timp ce se afla pe raza comunei Baia, a fost înjunghiat de către o persoană necunoscută. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, din cercetări s-a stabilit că partea vătămată C. Andrei se afla la rude pe raza satului Baia şi în seara zilei de 26.12.2009 a fost la discotecă împreună cu prietena sa P. Andreea, de 18 ani, din Bucureşti, venită în vacanţă la rude, aceştia întorcându-se acasă în jurul orei 01.00.

Pe drumul spre casă au fost acostaţi de către un tânăr pe care aceştia nu-l cunosc, care i-a cerut lui C. Andrei o ţigară. Întrucât a fost refuzat, tânărul necunoscut l-a înţepat cu cuţitul în zona hemitoracică stângă, motiv pentru care a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava cu diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace stâng inferior”, fără să-i fi atins vreun organ intern şi fără să i se fi pus viaţa în pericol.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, suspect de comiterea faptei este M. Tiberiu, de 19 ani, din localitatea Baia. În cauză se efectuează cercetări cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca în funcţie de examinarea medico legală să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de