Primarul Ion Lungu, apel către suceveni: Suntem la 55 de cazuri până la SCENARIUL ROȘU. PURTAȚI masca de protecție atât în spațiile închise, cât și în cele deschise


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, joi seara, un apel către suceveni rugându-i să respecte măsurile de protecție sanitară în toate situațiile pentru că există riscul ca municipiul Suceava să depășească pragul de 3 de îmbolnăviri la mia de locuitori și va intra în SCENARIUL ROȘU.

„Dragi suceveni,

Suntem la un pas de a ajunge numărul 3 la mia de locuitori infectați, având astăzi o incidență de 2,56 la mia de locuitori, cu 320 de cazuri înregistrate în ultimele 14 zile – suntem la o distanță de 55 de persoane active pentru a intra în SCENARIUL ROȘU.

Având în vedere faptul că suntem într-o creștere alarmantă a cazurilor de infectări în orașul nostru, am SOLICITAT Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să aprobe PURTAREA MĂȘTII OBLIGATORIU atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise.

Am pătimit destul în primăvară când am intrat în carantină și trebuie să facem tot ce este necesar pentru a nu ajunge în aceeași situație.

Fac un apel din suflet la suceveni să respecte aceste reguli. Purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise și deschise a avut ca rezultat scăderea numărului de persoane infectate.

Împreună vom reuși să împiedicăm răspândirea acestui virus!

Este o măsură pe care am cântărit-o foarte mult pentru a lua decizia corectă, știu că este incomodă, dar sănătatea populației municipiului este prioritatea zero pentru mine.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!”


Intră acum și în grupul de