Ce merită să ai în garderobă pentru iarnă care vine?


Intră acum și în grupul de

O garderobă completă masculină pentru iarnă trebuie să fie una versatilă. Articolele de îmbrăcăminte selecţionate trebuie să asigure confort termic ridicat şi libertate de mişcare.

Piesele alese trebuie să se se potrivească cu stilul de viaţă. Dacă eşti o persoană dinamică cu siguranţă trebuie să ai pantaloni, pantofi şi geci care susţin mişcarea. Te regăseşti activităţile urbane? Sigur nu îţi lipsesc puloverele cu guler înalt şi pantalonii din lână. Indiferent de stil, sunt anumite articole de îmbrăcăminte pe care trebuie să le ai. În rândurile următoare ne-am propus să îţi dezvăluim, care sunt conform specialiştilor, piesele must-have ce completează o garderobă echilibrată.

Pulovere

Nicio garderobă de iarnă nu poate fi considerată completă dacă nu ai cel puțin un pulover. Aceasta articol de îmbrăcăminte este unul confortabil și asigură stare de confort ridicată. Poate fi asociat cu blugi şi bocanci şi poate crea o ţinută casual relaxantă, sau poate fi potrivit cu pantaloni din lână, vestă şi ghete chelsea şi creează un outfit smart autentic. Pentru a beneficia de versatilitatea puloverului este indicat să te orientezi către cele cu cromatică neutră. Bej, crem, kaki, bleumarin, gri sunt câteva dintre soluţiile potrivite pentru acest sezon. Nu trebuie să eviți nici nuanţele pastel, acestea imprima un aer şarmant, elegant. Puloverele în culori stridente sunt preferate pentru constituirea unor outfituri dinamice.

Geci 

Când spui iarnă, primele piese pe care le vrei să le achiziţionezi sunt gecile. Aceste articole de îmbrăcăminte sunt esenţiale, pentru că asigură starea de confort termic necesară desfăşurării activităţilor cotidiene. Bolf.ro vine cu o varietate mare de geci de iarnă pentru bărbați, din care poți să selectezi. Ești un tip casual? Cu siguranța gecile Parka sunt potrivite pentru tine. Îţi plac outfiturile cu linii elegante, dar care sunt în același timp confortabile? Poți selecta geci pilot cu gulere supradimensionate, geci din piele captușite sau geci smart cu design elegant. Ai mai aproape o varietate mare de tipuri şi culori. 

Veste de puf

Nu încape îndoială, vestele din puf sunt articole de îmbrăcăminte versatile, călduroase care asigură libertate de mișcare sportiă. Sunt piese must have pentru cei ce petrec mult timp în maşină, dar şi pentru perioadele de iarnă când temperaturile sunt încă prietenoase. Vestele de puf pot fi asociate cu uşurinţa cu bluze şi pantaloni de trening, cu hanorace cu glugă sau cu tricouri cu mânecă lungă, cu jeansi drepţi, conici sau cu tur jos. În afară de caracteristicile deosebite legate de versatilitate vin şi cu avantajul varietăţii. Bolf.ro îţi aduce mai aproape veste de puf monocrome sau multicolore, simple sau cu imprimeuri geniale,  concepute să îţi sporească starea de bine. 

Blugi

Fără doar şi poate blugii sunt cele mai versatile articole de îmbrăcăminte din garderobă. Merită să îi ai! Îi poţi purta cu aceeași lejeritate iarna, vară, primăvara sau toamna. Îi pui în valoare alături de pulovere şi hanorace, veste de puf sau geci din piele. Indiferent de stil şi preferinţe personale, cu siguranţă vei descoperi blugi care te fac să te simţi bine şi îţi permit să te bucuri de mişcare. Negri, albaştri, gri, bleumarin? Ce culoare ai selectat pentru această iarnă? 


Intră acum și în grupul de