Viceprimarul Lucian Harșovschi: S-a găsit soluția juridică prin care Primăria poate reabilita toate scările care fac legăturile între blocuri și accesul la străzi


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că Primăria a început lucrările de reabilitare a treptelor și aleilor aferente acestora din municipiul Suceava.

El a arătat că, de-a lungul timpului, a primit numeroase întrebări și reclamații cu privire la starea în care se află scările din oraș și care sunt motivele pentru care nu se lucrează la reabilitarea acestora.

„Motivul a fost unul bine întemeiat și anume, cota indiviză, care face ca proprietatea acelor terenuri să se fie împărțită  între municipalitate și locatarii din zonă”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi a explicat că, în final, s-a găsit o soluție juridică, prin care municipalitatea poate reabilita toate scările care fac legăturile între blocuri și accesul la străzi.

De asemenea, Primăria are în vedere crearea rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități.

„Echipele sunt deja în teren, lucrează pe str. Vasile Alecsandri, în cartierul Obcini, pe str. Stațiunii, dar și în cartierul George Enescu, zona pietonală (parcare Dorna)”, a transmis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de