Misiune grea de salvare a unui bărbat răsturnat cu mașina și blocat pe un drum de munte din Brodina. Accidentul a avut loc într-o zonă inaccesibilă autospecialelor ISU, fiind nevoie de suportul polițiștilor de frontieră


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (52 ani) a rămas blocat în mașina care s-a răsturnat, joi noaptea, pe un drum de munte pe raza localității Cununschi din comuna Brodina.

Pentru al salva, au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus, însă potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, intervenția nu a fost deloc ușoară.

Mai exact, autoturism de teren s-a răsturnat într-o zonă inaccesibilă autospecialelor pompierilor. Astfel, în sprijinul lor au sosit polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Brodina. Aceștia, cu un vehicul de teren, au transportat salvatorii și accesoriile aferente, până la mașina răsturnată, pe o distanță de aproximativ cinci kilometri.

După ce a fost extras, șoferul, conștient și cooperant, a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost transportat până la ambulanța SMURD. Ulterior, rănitul a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Rădăuți, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de