Le-au furat bunurile in timp ce erau plecati de sarbatori


Intră acum și în grupul de

Hoţii nu au stat degeaba în perioada Crăciunului. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 14.40, prin „SNUAU 112” s-a sesizat faptul că, în perioada 23-28.12.2009, persoane necunoscute prin forţarea unui geam termopan, au pătruns în locuinţa în construcţie situată pe strada Mitocelului, proprietatea Lucreţiei P., în vârstă de 60 ani, localnică şi au sustras mai multe bunuri. Este vorba despre o trusă cu freze, două aparate de sudură, un flex, o bormaşină electrică, prejudiciul fiind de circa 2.000 lei. Poliţiştii au luat măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Reamintim că duminică, o familie de suceveni, la întoarcerea din minivacanţa de Crăciun, a avut surpriza neplăcută de a constata că locuinţa a fost călcată de hoţi. La ora 19.26, M. Cristian, în vârstă de 36 ani, din municipiul Suceava a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă mai multe bunuri şi bijuterii.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în perioada 24-27.12.2009, partea vătămată împreună cu familia au plecat în municipiul Vatra Dornei, iar la întoarcere, în jurul orei 19.00, au constatat că bunurile din locuinţă sunt răvăşite, iar din interior au fost sustrase mai multe bijuterii din aur şi argint, un aparat foto digital, un stick de memorie, cauzând un prejudiciu estimat la 11.000 lei.

Poliţiştii nu au găsit urme de forţare ale uşilor sau geamurilor de la imobil, iar uşa de acces a fost găsită neasigurată.


Intră acum și în grupul de