A derapat pe gheata si s-a izbit in masina unui sofer baut


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoane, printre care şi o minoră în vârstă de 14 ani, au fost rănite după ce un ieşean a derapat pe gheaţa de pe şosea şi s-a izbit într-un autoturism condus de un şofer băut. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 13.40, pe DJ 174 în interiorul comunei Şaru Dornei, A. Marius, în vârstă de 32 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, din cauza carosabilului acoperit cu gheaţă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de T. Moraru, în vârstă de 50 ani, din municipiul Vatra Dornei.

În urma coliziunii a rezultat rănirea a lui U. Liviu, de 36 ani, din comuna Panaci, pasager în autoturismul ce se deplasa regulamentar, Luciei L., de 35 ani şi a minorei L. T., de 4 ani, ambele din municipiul Galaţi, judeţul Galaţi, pasagere în autoturismul vinovat de producerea accidentului.

Conducătorii auto purtau centură de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negativ pentru A. Marius şi de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru T. Moraru, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de