Bagati in arest pentru sechestrare si talharie


Intră acum și în grupul de

Doi tineri îţi vor petrece Revelionul în arestul IPJ Suceava după ce au primit mandate pentru lipsire de libertate şi tâlhărie. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 12.00, G. Florin, de 18 ani, din municipiul Suceava a sesizat faptul că în seara zilei de 17.12.2009, în jurul orelor 20.00, a fost luat cu o maşină din faţa unui restaurant de pe strada Universităţii din municipiul Suceava şi dus în zona unui restaurant din comuna Şcheia, unde a fost bătut de patru tineri, sub motivul că în cursul anului 2008, ar fi depus mărturie împotriva lui R. Daniel, de 20 ani, din localitate.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 17.12.2009, victima a fost invitată de R. Daniel la un suc, plecând cu un taxi la un restaurant de pe raza comunei Şcheia. În timp ce se aflau în acest local şi-au făcut apariţia alţi trei tineri, care au consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 20.00. La un moment dat, victima a ieşit afară din local, fiind urmat de cei patru, care motivând că anterior a dat declaraţii la poliţie despre prietenul lor, au început să-l lovească în zona feţei şi a corpului, apoi cu acelaşi taxi au revenit în Suceava. Aici a mai avut loc o altercaţie, în urma căreia victima a fost lovită de câteva ori de R. Daniel şi de B. Bogdan de 21 ani, localnic.

Victima a fost abandonată în parcarea unui hotel din municipiu Suceava. La coborâre R. Daniel a cerut victimei telefonul mobil şi a refuzat să-l mai restituie, ameninţându-l că de va merge la poliţie va avea de suferit mai mult.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au mai fost identificaţi ceilalţi doi suspecţi, C. Constantin, de 22 ani şi H. Cezar, de 19 ani, ambii din municipiul Suceava. A fost recuperat de la R. Daniel telefonul mobil ce aparţinea victimei, fiindu-i restituit.

R. Daniel şi B. Bogdan au fost prezentaţi Judecătoriei Suceava cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi emitere a mandatelor de arestare preventivă. În baza materialului probator, propunere a fost însuşită de instanţa de judecată care a emis pe numele celor doi suspecţi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal pentru R. Daniel şi de lipsire de libertate în mod ilegal pentru B. Bogdan. În baza mandatelor de arestare preventivă, cei doi au fost introduşi in arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de