Au furat 21 de acumulatori auto


Intră acum și în grupul de

Un număr de 21 de autoturisme din Suceava au rămas în noaptea de marţi spre miercuri fără acumulatori. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de 29/30.12.2009, poliţiştii suceveni, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au oprit pentru control pe Calea Unirii un autoturism, care era inscripţionat „TAXI”, iar în interior se aflau M. VASILE, de 22 ani, din comuna Horodniceni (conducător auto), D. Gheorghe de 25 ani, din comuna Iaslovăţ şi L. Daniel de 25 ani, din municipiul Iaşi.

În portbagajul autoturismului au fost găsiţi 21 acumulatori auto. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acumulatorii au fost sustraşi în noaptea de 29/30.12.2009 de la mai multe autoturisme parcate în municipiul Suceava.

Până în prezent a fost identificată doar una din părţile vătămate, P. Valentin, de 68 ani, din Suceava, care susţine că în noaptea de 29/30.12.2009, persoane necunoscute, prin forţarea capotei de la motorul autoturismului personal, i-au sustras un acumulator auto.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea identificării celorlalte părţi vătămate şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi.


Intră acum și în grupul de