Câmpulung Moldovenesc și Sadova intră în scenariul roșu, ambele având o incidență a cazurilor de Covid-19 de peste 3 la mie. Prefectul județului Suceava solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități


Intră acum și în grupul de

Prefectul Județului Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat luni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava în vederea adoptării măsurilor suplimentare de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic în municipiul Câmpulung Moldovenesc și comuna Sadova.

Potrivit datelor DSP Suceava, incidența cazurilor de Covid-19 la Câmpulung Moldovenesc a ajuns la 3.28 la mia de locuitori, iar la Sadova la 3.13 la mie.

În acest context, Prefectul județului solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. “Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, a declarat prefectul.


Intră acum și în grupul de