De Sf. Vasile, s-a rasturnat intr-un sant si a abandonat masina


Intră acum și în grupul de

Un şofer câmpulungean s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ din cauza vitezei şi a abandonat-o. Potrivit IPJ Suceava, pe 1 ianuarie, la ora 15.30, M. Petru, de 22 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2E, în afara localităţii Runc, comuna Cacica, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, pătrunzând pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă.

După producerea evenimentului rutier M. Petru, împreună cu prietena sa, I. Ioana, de 20 ani, din comuna Arbore, pasageră pe bancheta din dreapta, au abandonat autoturismul şi s-au deplasat în municipiul Câmpulung Moldovenesc, la domiciliul celui în cauză.

Ulterior, în jurul orei 17.45, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată telefonic de către Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc despre faptul că la Secţia Urgenţe s-a prezentat M. Petru, care acuză dureri la nivelul toracelui, fiind internat cu diagnosticul: „traumatism toracic”, la Secţia Chirurgie, în vederea efectuării unor investigaţii medicale amănunţite.

De asemenea, la ora 17.55, s-a recurs la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de