CJSU: Solca și Dorna Arini intră în scenariul roșu. Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise, școala din Dorna Arini trece în regim online, activitățile la interior ale restaurantelor, cafenelelor și instituțiilor de spectacole au fost interzise


Intră acum și în grupul de

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis, în cadrul ședinței din 20 octombrie, mai multe măsuri care vizează localități de pe raza județului Suceava unde rata de răspândire a infecțiilor cu SARS-CoV-2 este crescută.

Astfel, noi interdicții au fost introduse în orașul Solca și comuna Dorna Arini, toate măsurile intrând în vigoare începând cu 21 octombrie, ora 08:00. În primul rând, purtarea măștii de protecție, astfel încât să asigure nasul și gura, a devenit obligatorie pentru persoanele care au împlinit vârsta de cinci ani, în toate spațiile publice deschise din cele două localități.

De menționat că Școala Gimnazială Dorna Arini de asemenea a trecut la scenariul roșu de funcționare.

Pe lângă asta, localitățile menționate s-a interzis organizarea și desfășurare activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

La Solca și Dorna Arini s-a interzis și activitatea cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.

Totodată, activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.


Intră acum și în grupul de