Talharit de indivizi mascati cu fulare


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri sunt cercetaţi pentru tâlhărie şi lovire. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la orele 01.42, Postul de Poliţie Zamostea a fost sesizat prin „SNUAU 112” despre faptul că C. Iulian, de 22 ani, localnic, a fost deposedat prin violenţă de un telefon mobil de mai multe persoane necunoscute, prejudiciul fiind de circa 400 lei.

În jurul orelor 01.35, tânărul se deplasa de la discotecă spre domiciliu pe DJ 291A, moment în care un autoturism de culoare roşie, fără plăcuţe de înmatriculare a oprit lângă el, iar din acesta au coborât 5 tineri, care l-au lovit şi trântit la pământ, după care l-au deposedat de telefonul mobil.

Poliţiştii au identificat în faţa unei discoteci din comuna Zamostea, un autoturism ce corespundea semnalmentelor victimei, iar în discotecă proprietarul autoturismului G. Marius, de 19 ani, din comuna Bălcăuţi. Cu ocazia efectuării percheziţiei corporale, a fost găsit la G. Marius telefonul mobil, aparţinând reclamantului.

Au fost identificaţi şi ceilalţi suspecţi de participare la comiterea faptei P. Constantin, de 20 ani, din comuna Calafindeşti, V. Romeo, de 18 ani, din comuna Bălcăuţi, C. Florin, de 19 ani, din municipiul Rădăuţi şi C. Ionuţ, de 18 ani, din municipiul Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la data de 03.01.2009, în jurul orelor 01.00, G. Marius, P. Constantin, V. Romeo, C. Florin şi C. Ionuţ, în urma unei înţelegeri, în timp ce se aflau la o discotecă din comuna Grămeşti, s-au deplasat cu autoturismul condus de P. Ilie, 19 ani, din comuna Bălcăuţi, proprietatea lui G. Florin, pe raza comunei Zamostea pentru ai căuta pe nişte tineri cu care avuseseră o altercaţie cu 3-4 luni înainte.

În centrul comunei Zamostea proprietarul autoturismului şi conducătorul auto au demontat plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, pentru a nu putea fi identificat autoturismul, iar la întoarcere către satul Bălineşti, au observat un grup de tineri format din trei fete şi doi băieţi.

Oprind autoturismul lângă aceştia, ocupanţii autoturismului, mai puţin conducătorul auto, au coborât, o parte din aceştia având faţa acoperită cu fulare şi au început să-i lovească pe cei doi tineri.

În acest timp G. Florin i-a sustras telefonul mobil lui C. Iulian, după care agresorii s-au urcat în autoturism şi au plecat la discoteca din comuna Grămeşti.
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tâlhărie” comisă de G. Florin şi de „lovire şi alte violenţe” comisă de P. Constantin, V. Romeo, C. Florin şi C. Ionuţ, suspecţii fiind cercetaţi în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de