I-au furat pana si coarnele de cerb


Intră acum și în grupul de

Doi tineri sunt arestaţi iar un altul este căutat de poliţiştii, după ce au furat bunuri de 150 milioane de lei vechi dintr-o casă aflată în construcţie şi al cărei proprietar este plecat din ţară. Potrivit IPJ Suceava pe 23 decembrie 2009, orele 19.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Moldoviţa au fost sesizaţi de B. Paraschiva, localnică, despre faptul că în perioada 15.11-23.12.2009, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa fratelui ei, B. Dinicu, în vârstă de 47 ani, din localitate, plecat din ţară, mai multe bunuri- un TV color, 3 perechi coarne de cerb, 2 maşini de tocat carne, 2 drujbe mecanice, 2 picamere, 8 bormaşini electrice, 3 flexuri, un aparat de sudură, un cuptor cu microunde- prejudiciul fiind de circa 15.000 lei.

Luni, în urma probelor administrate şi în baza autorizaţiei de percheziţie emisă de Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc s-au efectuat percheziţii domiciliare la adresele lui O. Nicuşor şi Ţ. Adi pe raza comunei Valea Moldovei, unde a fost identificat şi C. Constantin, de 26 ani, din comuna Moldoviţa, precum şi mai multe bunuri sustrase din locuinţa lui B. Dinicu.

În urma audierii lui C. Constantin, s-a constatat că acesta împreună cu U. Claudiu, de 20 ani, din comuna Moldoviţa şi S. Lucian, de 30 ani, din municipiul Resiţa, au intrat în mai multe rânduri în imobilul în construcţie aparţinând lui B. Ştefan, de unde au sustras mai multe bunuri electronice şi electrocasnice.

De asemenea, s-a stabilit că cei trei sunt şi suspecţi de comiterea furtului în dauna lui D. Ioan, din comuna Moldoviţa din 09/10 decembrie 2009, când au sustras dintr-un atelier trei motofierăstraie.

Împotriva lui C. Romeo şi U. Claudiu s-au emis ordonanţe de reţinere pe o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, urmând a fi ca în 05.01.2010 să fie prezentaţi Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de S. Lucian urmează a se dispune măsuri de urmărire întrucât nu a fost identificat până în prezent.


Intră acum și în grupul de