Premierul Ludovic Orban transmite că este alături de autoritățile sucevene și că va susține programe importante precum Autostrada A 7 București-Siret sau Drumul Nordului Suceava-Baia Mare


Intră acum și în grupul de

Premierul Ludovic Orban care a participat, vineri la constituirea Consiliului Județean Suceava rezultat în urma alegerilor din 27 septembrie a declarat că a ținut să fie prezent la acest moment important din viața județului Suceava pentru a transmite un mesaj se parteneriat cu autoritățile sucevene.

„Prezența mea la depunerea jurământului de președintele CJ Suceava și primarul Sucevei reprezintă o garanție a unui parteneriat între Guvern și autoritățile locale din Suceava pentru susținerea proiectelor importante de dezvoltare ale județului și municipiului Suceava”, a spus Orban.

El a arătat că este la Suceava pentru a transmite un angajament ferm la dialog, de cooperare, de alocare de resurse pentru susținerea de programe de care are nevoie Suceava.

Orban a spus că se referă la programe importante care țin de infrastructura de transport cum este proiectul A 7, legătura București-Siret, la profil de autostradă sau de drum expres, care asigură conexiunea la A 8, Tg Mureș-Iași.

Ludovic Orbán la Suceava

Orbán declarații la Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 23 octombrie 2020

El a mai spus că prezența lui la Suceava este și un angajament de susținere a proiectului Drumului Nordului, la profil de drum expres care să facă legătura între Suceava și Bistrița, Dej,  Baia-Mare și granița de vest.

Totodată, el a precizat că sprijină proiectele de extindere a rețelelor de gaze naturale din județul Suceava, dar și proiectul de apă și canal, dar că urmărește și finalizarea unor obiective importante de investiții cum e centura Rădăuți care ar urma să se finalizeze în acest an, precum și alte obiective.


Intră acum și în grupul de