Scaparile de gaz au provocat un incendiu in bucataria unei case din Stroiesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, marţi, după-amiază, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Ilenei C., din localitatea Stroieşti. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat a ora 14:44, iar la sosirea pompierilor flăcările se manifestau în interiorul unei camere, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi anexele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 17.35. Au ars: mobilier, aparatură electrocasnică şi alte bunuri materiale din interiorul unei camere, planşeul camerei şi al holului pe o suprafaţă de 28 mp şi circa 2 tone cereale din podul locuinţei. S-a degradat tencuiala interioară a pereţilor. Pagubele au fost estimate la cca 50.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza scăpărilor de gaze combustibile de la sistemul de alimentare al aparatului de gătit-aragaz.
Pompierii au salvat locuinţa şi anexele, în valoare de cca 100.000 lei.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 73 de ani, ce prezenta arsuri de gradul I pe mâini şi faţă după care au transportat-o la spital pentru investigaţii amănunţite.


Intră acum și în grupul de