100 de dosare depuse la DSP Suceava de candidați care vor să participe la concursul de rezidențiat pentru medicină, medicină dentară și farmacie


Intră acum și în grupul de

O sută de candidați și-au depus dosarul de înscriere, la sediul Direcției de Sănătate Publică Suceava, la concursul de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, 40 optând pentru domeniul medicină, 38 pentru domeniul medicină dentară și 22 pentru domeniul farmacie.

Directorul Executiv al DSP Suceava, Dr. Dinu Florin Sădean, a arătat că pentru examenul de rezidențiat pe post, în județul Suceava au fost publicate zece posturi, dintre acestea trei posturi la Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava –  specialitățile epidemiologie și medicină de laborator, un post la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – specialitatea neurologie, trei posturi la Spitalul Municipal Fălticeni –  specialitățile neonatologie și medicină de urgență, un post la Spitalul Municipal Vatra Dornei –  specialitatea obstetrică-ginecologie și două posturi la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, substațiile Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, specialitatea medicină de familie .

Concursul se va desfășura în data de 15 noiembrie 2020, în centrele universitare București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor, posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare națională pentru fiecare domeniu.


Intră acum și în grupul de