Gheorghe Flutur la constituirea CL Suceava: Longevivul primar Lungu înseamnă ceva! Municipiul Suceava va fi nod de autostrăzi și trebuie să dezvoltăm Suceava ca oraș de autostradă


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la constituirea Consiliului Local Suceava că va colabora și va avea un parteneriat cu Primăria Suceava și Consiliul Local.

„Vă asigur de colaborare și parteneriat”, a spus Flutur la ședința în care primarul Ion Lungu a depus jurământul pentru al cincilea mandat.

„Vreau să spun un lucru care trebuie cândva consemnat. Cinci mandate de primar la Suceava, longevivul primar Lungu, înseamnă ceva. Înseamnă că oamenii de aici i-au apreciat munca”, a spus Flutur.

El a subliniat că nu este ușor ca să fii cu cinci mandate de primar și că întinde o mână Consiliului Local Suceava pentru colaborare.

„Scriem pe bannere și am scris: ”Dezvoltare”. Dezvoltare înseamnă locuri de muncă pe bune, înseamnă un parteneriat pe care mi-l doresc cu dumneavoastră și foarte repede parcuri industriale”, a spus Flutur.

El a amintit de parcul industrial de lângă aeroport unde CL Suceava este asociat și și-a exprimat speranța în deschiderea a încă unui parc industrial în municipiul Suceava.

Depunere jurământ Ion Lungu

Ion Lungu depune jurământul pentru noul mandat

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 23 octombrie 2020

„Parteneriat înseamnă rezolvarea problemei Casei de Cultură a Sindicatelor”, a spus Flutur care a menționat că l-a informat pe premier despre situație.

El a explicat că a discutat cu sindicatele să li se ofere alte clădiri, iar Casa de Cultură să fie modernizată și pusă la dispoziția sucevenilor.

„Parteneriat înseamnă Suceava-nod de autostrăzi”, a declarat Flutur care adăugat că s-a bucurat atunci când premierul Ludovic Orban în ședința de la Consiliul Județean s-a vorbit de A7, de Drumul Nordului care să facă legătura cu granița de vest.

„Noi trebuie să gândim o dezvoltare a unui oraș de autostradă pentru că de asta duce lipsă astăzi municipiul Suceava și întreg județul”, a spus Flutur care a subliniat că sunt multe lucruri de făcut.

Totodată, el a anunțat că autoritățile sucevene se vor lupta pentru Sala Polivalentă și că premierul Ludovic Orban va oferi sprijin.

El a mai transmis consilierilor locali să lupte pentru intrarea în normalitate în condițiile pandemiei actuale și că se vor putea baza pe CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de