Sportivii suceveni Iulian Petru Pop și Andrei Ihnatiuc, vicecampioni balcanici la alergare montană de juniori 1 (U 20)


Intră acum și în grupul de

Sportivii suceveni Iulian Petru Pop, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei și Andrei Ihnatiuc, legitimat la CSȘ Rădăuți, au câștigat, sâmbătă, titulu de vicecampioni balcanici la campionatul de alergare montană categoria U 20.

Antrenorul Cristian Prâsneac a transmis că în stațiunea Poiana Brașov  s-a desfășurat, sâmbătă, 24 octombrie 2020, ediția a 12-a a Campionatului Balcanic de alergare montană de seniori și juniori 1 (U20).

Competiția a fost organizată de către Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism, în colaborare cu Federația Română de Atletism.

La această competiție au participat și doi sportivi din județul Suceava, respectiv  Pop Petru Iulian legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei pregătit de profesor Prâsneac Cristian și Ihnatiuc Andrei, legitimat la CSȘ Rădauți,  pregătit de profesor Bogdan Roșcăneanu .

La finalul competiției sportivii suceveni au obținut medalia de vicecampioni balcanici cu echipa României de U 20 din  care au mai făcut parte și Rus Daniel de la Gloria Bistrița și Pop Marius Valentin de la CSM Sighișoara .


Intră acum și în grupul de