Detaliile accidentului de la Ipotești în urma căruia doi tineri au fost răniți după ce mașina s-a răsturnat în șanț. Amândoi erau băuți, iar polițiștii urmează să stabilească cine era la volan


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava face cercetări privind accidentul de duminică dimineața din Ipotești unde un autoturism s-a răsturnat în șanț urmând să se stabilească și cine era la volan.

Astfel, duminică dimineața la ora 04.35, un autoturism marca Volkswagen Golf în timp ce a fost condus pe D.J. 208A/str. Mihai Viteazul din Ipotești dinspre Suceava, după o curbă la dreapta, înainte de Primăria Ipotești, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi ocupanţi ai autoturismului Volkswagen Golf, respectiv un tânăr de 25 ani, din comuna Bosanci și un alt tânăr de 21 de ani, din comuna Udești, care au fost transportați cu ambulanța  la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Pentru tânărul de 25 de ani s-a stabilit diagnosticul „halenă alcoolică, plăgi regiune palmară stângă”, iar pentru cel de 21 de ani „contuzie toraco-abdominală prin accident rutier, contuzie gambă dreaptă”.

Deoarece nu s-a putut stabili cu certitudine care dintre cei doi ocupanţi este conducătorul autoturismului, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 21 de ani, rezultatul fiind 0,53mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celui de 25 de ani i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se stabili care dintre cele două persoane a condus autoturismul.


Intră acum și în grupul de