Copil de 14 ani din Pojorâta la volanul unei mașini, urmărit de polițiști pe DN 17. Copilul a încercat să evite echipajul de poliție și a intrat cu mașina în șanț, iar autoturismul a rămas suspendat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au avut, sâmbătă seara, surpriza să constate la la volanul unui autoturism care circula pe DN 17 dinspre Sadova spre Iacobeni se afla un copil de 14 ani, iar proprietarul mașinii a recunoscut că i-a dat mașina copilului deși știa că nu are permis.

Polițiștii din cadrul SPR 11 Pojorâta au efectuat sâmbătă activități de oprire și control trafic la intersecția D.N.17 cu D.J. 175 pe raza comunei Pojorâta, iar la ora 20:50 au observat un autoturism marca Ford Focus ce se deplasa pe D.N.17 din direcția comumei Sadova spre comuna Iacobeni, autoturism ce a redus viteza și a semnalizat dreapta intenționând să vireze pe D.J.175 spre comuna Fundu Moldovei.

La vederea echipajului de poliție conducătorul a rămas pe D.N 17 accelerând.

În continuare echipajul de poliție s-a deplasat în căutarea autovehiculului, iar la intersecția D.N.17 cu Drumul Comunal neclasificat ,,Pepinieră”, a observat autoturismul în cauză cum a încercat să întoarcă, intrând în șanțul de pe partea dreaptă, autoturismul rămânând suspendat.

 De la volanul autoturismului a ieșit un copil de 14 ani,  localnic, iar din partea dreaptă față un alt minor, iar de pe bancheta din spate un bărbat.

 Copilul care a condus a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, rezultatul fiind negativ.

 De asemenea la fața locului s-a prezentat și proprietarul autoturismului care a recunoscut faptul că a încredințat mașina copilului, cunoscând că acesta nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de