Un bărbat a fost atacat de un cerb la Crescătoria de cerbi din Dârmoxa, iar soția lui a suferit o entorsă când a vrut să fugă. Ei au intrat în parcela îngrădită unde căzuse un pantof al copilului lor


Intră acum și în grupul de

O familie din Brașov a trăit, sâmbătă, momente de spaimă la o crescătorie de cerbi din Broșteni după ce au intrat în zona îngrădită unde li s-a spus că nu este permis accesul.

Cei doi soți și copilul lor minor au mers la Crecătoria de cerbi din Dârmoxa din orașul Broșteni și s-au deplasat către parcela îngrădită în care se aflau un număr de 13 cerbi.

La un moment dat aceștia au urcat într-o construcție de tip observator de unde fiului lor i-a căzut un pantof în parcela îngrădită.

Ei au coborât din observator și au pătruns în zona îngrădită în care se aflau animalele, iar bărbatul a fost  agresat de unul din cerbi. În încercarea de a fugi, femeia a alunecat și a suferit o entorsă la piciorul drept.

Un echipaj al Ambulanței  le-a acordat îngrijiri medicale celor doi, ulterior fiind transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde li s-au stabilit diagnosticele de „traumatism gleznă dreaptă, declarativ cădere accidentală” pentru femeie și ”plăgi multiple contuze regiune lombară, coapse și gambe bilaterale, declarativ agresat de un cerb” pentru bărbat.

Polițiștii au constatat că zona în care se aflau cele 13 animale este îngrădită și semnalizată corespunzător, iar cei doi soți au fost atenționați cu privire la restricția pătrunderii în acel perimetru, dar că intrând în zona îngrădită nu au respectat indicațiile administratorului.


Intră acum și în grupul de