Tigari de contrabanda, confiscate de la o moldoveanca


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră sireteni au confiscat de la o moldoveancă, 1.090 pachete de ţigări, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit. Potrivit IJPF Suceava, în dimineaţa zilei de 07.01.2010, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret au executat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, oprind pentru control un autoturism marca „Volkswagen ”, în care se afla P. Anghelina, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea Paşcauţi din Republica Moldova.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea autoturismului, ocazie cu care s-a descoperit în bagajele personale, cantitatea de 1.090 de pachete de ţigări marca „Monte Carlo”, fără documente legale de provenienţă.

Fiind întrebată de provenienţă ţigărilor, femeia a declarat că le-a cumpărat de la diferite persoane de pe raza oraşului Siret şi intenţiona să le comercializeze în municipiul Botoşani.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 4.578 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar moldoveanca a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.


Intră acum și în grupul de