„Aghezmuiti” la volan


Intră acum și în grupul de

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi ai formaţiunilor de profil din teritoriu, au desfăşurat miercuri, o acţiune pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, în urma căreia s-au aplicat 91 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.740 lei. Potrivit IPJ Suceava, au fost reţinute în vederea suspendării 6 permise de conducere, din care 5 pentru consum de băuturi alcoolice şi unul pentru depăşire neregulamentă.

De asemenea, s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiuni la regimul rutier, după ce , în jurul orei 19.05, o patrulă din cadrul Serviciului Rutier a oprit în trafic, pe raza comunei Hânţeşti, pe DJ 208 D, un autoturism condus de A. Viorel, de 32 ani, din localitate, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aer expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Sf. Ioan cel Nou Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de