Agent de paza la o discoteca, lovit in cap cu o bata


Intră acum și în grupul de

Sărbătoarea Bobotezei s-a lăsat cu scandal mare la o discotecă din localitatea Baia. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 22.46, F. Ionel, de 25 ani, din municipiul Fălticeni, agent de pază la o societate comercială de profil, a sesizat prin „S.N.U.A.U. 112”, că în timp ce îşi desfăşura serviciul de pază la o discotecă din Baia, administrată de M. Sorin, de 27 ani, din localitate a fost lovit în cap cu o bâtă tip baseball de B. Mihai, de 22 ani, localnic. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în seara zilei de 06.01.2010 a fost organizată o discotecă în localitatea Baia, care era deservită de doi agenţi de pază printre care şi F. Ionel.

În discotecă se afla şi B. Adrian, de 31 ani, din localitate, care i-a reproşat patronului discotecii că îi solicită o datorie mai veche, fapt pentru care a început să facă scandal în discotecă.

Au intervenit cei doi agenţi de pază şi au încercat să-l evacueze din local pe turbulent. La ieşirea din local se aflau B. Mihai, de 22 ani, înarmat cu o bâtă de baseball , A. Tiberiu ,de 20 ani, M. Cezar, de 28 ani şi B. Costică, de 28 ani, toţi localnici, care au sărit în sprijinul lui B. Adrian, moment în care B. Mihai i-a aplicat o lovitură cu bâta în cap lui F. Ionel.

În timpul în care B. Mihai a lovit cu bâta, ceilalţi care îl însoţeau au spart un vitraliu, cât şi uşa tip termopan de la intrarea în discotecă. Prejudiciul cauzat prin distrugere se ridică la 3.500 lei. La faţa locului s-a deplasat şi o grupă din cadrul S.I.R., care a acordat sprijinit la reţinerea turbulenţilor pentru cercetări.

Agentul de pază lovit a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „plagă contuză parietală minoră”, ce nu a necesită internare.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „distrugere” şi „lovire sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de