Un adolescent a hoinarit doua zile prin padure, dupa o cearta cu tatal sau (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un adolescent a fost găsit de poliţişti flămând şi zgribulit de frig, la două zile după ce a plecat de acasă din cauza unor certuri cu tatăl său. Potrivit subcomisarului Alin Botezatu, din cadrul IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 09.45, agenţii Postului de Poliţie Ciocăneşti au identificat pe raza localităţii, în locul numit „Suhărzel”, pe minorul C. P., în vârstă de 16 ani, dispărut de la domiciliu de vineri, 8 ianuarie.

„Cu ocazia audierii minorul a declarat că a plecat de la locuinţa tatălui său C. Ioan, din comuna Iacobeni, sat Mestecăniş, în după amiaza zilei de 08.01.2010, în jurul orei 16,00, datorită unor discuţii contradictorii şi reproşuri pe care i le-a făcut tatăl său, mergând pe jos pe marginea D.N. 17 cât şi prin pădure, pe traseul Cabana Mestecăniş – Ciocăneşti, până în locul numit Suhărzel, iar peste noapte s-a odihnit într-un adăpost folosit doar pe timpul verii în perioada când se strânge fânul”, precizează Alin Botezatu.

Acesta mai spune că potrivit declaraţiei minorului, în perioada dispariţiei nu a fost victima sau autorul vreunei infracţiuni. Adolescentul a fost reintegrat în familie.


Intră acum și în grupul de