Soferi depistati de frontieristii din Brodina cu nereguli


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii din zona Brodina au depistat în trafic doi şoferi cu nereguli în documente. Potrivit agentului de poliţie din cadrul IJPF Suceava, Ovidiu Sasu, sâmbătă, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au executat o misiune specifică în zona de responsabilitate, oprind pe comunicaţia DJ 209G-(localitatea Paltin, comuna Brodina, un autoturism marca „Ford” cu numere de înmatriculare provizorii, condus de I. Nicolae, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în localitatea Tudora, judeţul Botoşani.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră de a prezenta documentele, acesta a declarat că nu le are asupra sa. În urma cercetărilor efectuate prin organele specializate, s-a constatat că autorizaţia de circulaţie a autoturismului este expirată.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. Actele premergătoare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.

Duminică, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina, au oprit pe comunicaţia DJ 209G (localitatea Straja), un autoturism marca „BMW” condus de P. Marius, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în comuna Brodina.

P. Marius a prezentat poliţiştilor de frontieră permisul de conducere, cartea de identitate şi certificatul de înmatriculare a autoturismului, dar în urma cercetărilor efectuate s-a constatat că acesta avea permisul de conducere reţinut din data de 29.11.2009, cu menţiunea că trebuia predat organelor abilitate.

Acestuia i s-au făcut acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere a fost reţinut, documente ce au fost trimise Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de