Lucian Harșovschi anunță finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Avântului și amenajarea a 112 locuri de parcare: Nu ne oprim aici. Continuăm cu modernizarea străzii Amurgului//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, joi dimineața, finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Avântului și începerea proiectului de modernizare a străzii Amurgului.

„Modernizarea Sucevei continuă în toate cartierele din municipiu”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi a arătat că săptămâna aceasta au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Avântului din cartierul Burdujeni, precum și a locurilor de parcare, a trotuarelor și a acceselor în scările de bloc.

Astfel, prin proiectul de modernizare au fost amenajate 112 locuri de parcare, s-a astfaltat strada, trotuarelle și accesele la scările de bloc.

În date tehnice, lucrarea a presupus  o suprafață asfaltată de 1250,4 mp pentru care s-au folosit 245 de tone de asfalt și s-au asfaltat trotuare pe 392,1 mp, accese la scările de bloc (bl. 31 și bl.34) pe 43 ml și parcare pe 780,9 mp.

Proiectul a presupus și ridicarea la cotă a 18 cămine, instalarea a 342,6 ml de bordură mare și 168,5 ml de bordură mică.

„Nu ne oprim aici, continuăm atât timp cât vremea ne permite. Următoarea parcare de reședință reabilitată și modernizată va fi cea de pe strada Amurgului, de la bl. 101, unde se lucrează deja”, a declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de