Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că a găsit soluții la închiderea Pieței Centrale și a celei din Burdujeni: În afara acestora vor fi amplasate mese pentru producători. Piața Mică, Bazarul și Piața en-gross rămân deschise


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că odată cu măsura suspendării activității piețelor agroalimentare care sunt organizate în spații închise, respectiv Piața Agroalimentară Centrală și Piața Agroalimentară Burdujeni, municipalitatea suceveană a găsit o soluție pentru ca producătorii să-și poată vinde produsele.

„Odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri adoptate de CNSU și dacă Hotărârea de Guvern odată publicată va stipula aceleași reguli, piețele agroalimentare care sunt în spații închise își suspendă activitatea”, a spus viceprimarul.

El a arătat că, chiar și în această situație, a găsit soluții pentru ca producătorii să-și poată vinde produsele și sucevenii să le poată cumpăra.

„Drept urmare, la piața din Burdujeni vom amenaja 80 de mese în exterior -în zona unde a funcționat provizoriu piața în timpul lucrărilor de modernizare- și încă 50 de mese la Piața Centrală -în spatele acesteia-, toate acestea cu respectarea normelor de protecție sanitară!”, a transmis viceprimarul.

El a precizat că deciziile CNSU nu afectează activitatea din Centrul Comercial Bazar, Piața En-Gross și Piața Mică care rămân deschise

„Îndemn toți sucevenii să respecte cu strictețe măsurile de prevenție și limitare a răspândirii virusului. Având grijă de noi, avem grijă de cei din jurul nostru”, a declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de