Un sofer baut a intrat cu masina intr-o caruta si a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Un şofer băut a intrat cu autoturismul într-o căruţă nesemnalizată şi a plecat mai departe. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 17.57, pe D.J. 208 D în afara Sucevei, P. LEON, de 54 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 1994, din cauza faptului că nu a păstrat o distanţa corespunzătoare faţă de atelajul hipo condus de F. Nicolai, de 19 ani, din oraşul Cajvana, care nu era semnalizat corespunzător cu elemente reflectorizante şi felinar, a intrat în colizine faţă în spate cu acesta.

După impact conducătorul auto a părăsit locul accidetului, întorcându-se la locul producerii accidentului la orele 18 :20. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din atelajul hipo C. Sinziana, de 20 ani, din comuna Arbore, care a fost transportată la spital, unde în urma consultaţiei medicale i s-a stabilit diagnosticul „T.C.C. minor, contuzie toracica”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,51mg/l alcool pur in aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice. Şi căruţaşul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ dar i s-a recoltat probe biologice.


Intră acum și în grupul de