De Sfantul Valentin, du-ti jumatatea in Europa la jumatate de pret !


Intră acum și în grupul de

Blue Air marchează cea mai romantică perioadă a anului cu o promoţie: De Sf. Valentin, compania oferă un discount de 50% din costul biletelor pentru cei care aleg să profite de sărbătoarea iubirii printr-o excursie în Europa. Biletele promoţionale pot fi achiziţionate în perioada 11-17 ianuarie.

„Blue Air zboară în prezent către destinaţii de top în materie de escapade romantice, precum sunt Paris, Verona sau Veneţia. Ştim că Sfântul Valentin a devenit în ultimii ani şi pentru români prilejul preferat de a-şi sărbători sentimentele alături de cei dragi. Prin această promoţie dorim să le oferim pasagerilor noştri un cadou care să-i ajute să îşi surprindă plăcut persoana iubită”, declară Constantin Lucescu, director comercial al Blue Air.

Biletele la preţ promoţional pot fi achiziţionate în perioada 11 – 17 ianuarie, iar perioada de călătorie trebuie să fie în intervalul 10-18 februarie.

Discountul de 50% se aplică doar pentru preţul biletului şi este valabil pentru cele peste 50 de rute internaţionale operate de Blue Air. Rutele domestice (Bucureşti-Cluj-Bucureşti, Bucureşti-Arad-Bucureşti) nu sunt incluse in promoţie. Biletele se găsesc accesând website-ul www.blueair.ro, în reţeaua de agenţii Blue Air sau apelând Call Center (serviciu disponibil non-stop: +4021.208.86.86).


Intră acum și în grupul de