Polițiștii suceveni continuă să aplice amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare. În ultimele 24 de ore au dat 105 amenzi în valoare de 14.500 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni continuă să facă verificări și să aplice amenzi în cazul nerespectării măsurilor dispuse pentru diminuarea și limitarea răspândirii epidemiei cu noul coronavirus.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă polițiștii au desfășurat activități în  context Covid 19, fiind verificate  cu privire  la respectarea măsurilor  și interdicțiilor impuse 1160 persoane.

De asemenea,  au fost verificate 184 societăți comerciale. 

Au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, în valoare de 14500 lei pentru  nerespectarea măsurilor de protecție  individuală și neluarea  măsurilor pentru  diminuarea impactului riscurilor  conform Legii nr.55/2020.

„Acțiunile de verificare vor continua în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2”, anunță Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de