Pasagere in stare grava, in urma unui accident, la Spataresti


Intră acum și în grupul de

O gălăţeancă şi o fălticeneancă se află în stare gravă după ce autoturismele în care se aflau ca pasagere au fost implicate într-un accident. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 11.05, pe D.N. 2, în afara localităţii Spătăreşti, comuna Fântâna Mare, U. Dumitru, de 47 ani, din comuna Boroaia, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2008, întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Acesta a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de M. Elisabeta, de 39 ani, din municipiul Iaşi. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a două pasagere, U. Stănica, de 46 ani, din judeţul Galaţi, pasageră în primul autoturism şi I. Georgeta, de 60 ani, din municipiul Fălticeni, pasageră în al doilea autoturism.

Conducătorii auto purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de