Un barbat din Dorna Arini a furat din casele a sapte consateni

Un hoţ din Dorna Arini are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu după ce a furat bunuri din gospodăriile a şapte consăteni. Potrivit IPJ Suceava, în urma măsurilor întreprinse de cadrele Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, a fost identificat G. Daniel, de 32 ani, din comuna Dorna Arini, stabilindu-se că acesta, în perioada 24.11.2009 – 18.12.2009, a pătruns în locuinţele a 7 persoane, respectiv G. Elvira, Ş. Gabriel, P. Maria, S. Antoaneta, I. Gheorghe, B. Dumitru şi B. Ana, situate pe raza comunei Dorna Arini, judeţul Suceava, de unde a sustras bunuri în valoare de 3.395 lei, prejudiciu recuperat parţial.

Dosarele penale întocmite în cauză au fost conexate, iar urmărirea penală a fost începută la 22.12.2009 pentru infracţiunile de furt pedepsit la plângere prealabilă, furt calificat în formă continuată, tentativă la furt calificat şi violare de domiciliu.

În urma probatoriului administrat, la 14.01.2010 s-a propus punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă a învinuitului, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a admis propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului însă a respins propunerea de arestare preventivă şi totodată a dispus obligarea inculpatului de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

loading...