DSP Suceava: Trei elevi, două cadre didactice și doi studenți, confirmați în ultimele 24 de ore cu infecții cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a declarat, miercuri, că în urma anchetelor epidemiologice au fost confirmate în domeniul educației șapte noi cazuri de infecții cu noul coronavirus.

Astfel, potrivit sursei citate, s-a confirmat infectarea cu SARS-CoV-2 pentru un profesor de la Colegiul de Artă din Suceava și pentru un cadru didactic de la Școala Primară Ciomârzan din Zamostea.

Totodată, au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus trei elevi, din care unul de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Miron Costin” din Suceava, unul de clasa a IX de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava și unul la Liceul „Latcu Vodă” din Siret.

În ultimele 24 de ore au fost confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2 și doi studenți, unul de la Universitatea Suceava, din cadrul Facultății de Științe Economice, iar altul de la UMF Iași care domiciliază în comuna Râșca.

Potrivit DSP Suceava, în ultimele 14 zile au fost cazuri active de COVID-19 la 3 studenți, 27 elevi și 27 cadre didactice din județ.


Intră acum și în grupul de