Autoturism din Bulgaria, plin cu tigari intr-o parcare din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigare a Fraudelor Fălticeni au fost sesizaţi joi, că într-o parcare de la intrarea în municipiul Fălticeni se află un autoturism înmatriculat în Bulgaria, în interiorul căruia s-ar afla o importantă cantitate de ţigări de contrabandă. Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor asupra autoturismului nu s-a putut observa conţinutul mărfurilor transportate, deoarece pe geamuri era aplicată folie neagră, ci doar faptul că marfa era ambalată în saci de culoare neagră.

Biroul de Fraude Vamale şi Contrabandă din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – IPJ Suceava a preluat cercetările şi a procedat la depunerea autoturismului la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni, sigilarea acestuia, urmând să se procedeze la examinarea criminalistică a exteriorului şi interiorului autoturismului, după ce în prealabil se va clarifica situaţia juridică a acestuia.

Poliţiştii au întocmit dosar penal faţă de A.N. (autori necunoscuţi) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, ce urmează a fi soluţionat procedural cu propunerea de declinare a competenţei în favoarea DIICOT Suceava.


Intră acum și în grupul de