Mesaj disperat al unei mame din Suceava: DESCHIDEȚI ȘCOLILE!: Vă invit să participați la o singură oră online la clasa zero. O oră, dragilor, și vă asigur că nu vă trebuie mai mult//VIDEO UPDATE


Intră acum și în grupul de

ACTUALIZARE

Mesajul sucevencei a fost dezbătut în emisiunea Analiza de Seară de la News Bucovina, iar sute de persoane au susținut poziția acesteia cu exemple personale.

Părinții au ajuns la capătul răbdării și cer redeschiderea școlilor la Suceava !!

Părinții au ajuns la capătul răbdării și cer redeschiderea școlilor din Suceava ! LIVE – Analiza de Seară

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 11 noiembrie 2020

O suceveancă, Andreea Zamosteanu, a transmis, miercuri, un mesaj disperat prin care solicită deschiderea școlilor arătând că învățământul on line nu poate să înlocuiască școala față în față.

Vă prezentăm integral mesajul transmis de Andreea Zamosteanu:

„Strigăt de ajutor și disperare al părinților

Sunt MAMĂ ,MAMĂ de prunc de clasa zero, MAMĂ de prunc de grupa mijlocie.

  Îmi amintesc cu drag de anii de grădiniță,  de primii ani de școală în care cu emoție pășeam spre drumul vieții,  un drum călăuzit de cei cu har care se numesc  educatori, învățători, profesori. Lăcrimez,  și mă uit astazi la copiii mei, unul ațintit în fața tabletei cu lacrimi curgând șiroaie că pierde rânduri si nu înțelege, uitându-se cu groază în ochii mei neștiind ce mai are de făcut. Iar celălalt, năzdravan care asculta doar de doamna, iar eu nu ma ridic la nivelul doamnei educatoare,  pentru că eu sunt MAMĂ nu EDUCATOARE. Știți ce simte un părinte în aceste momente de neputință? Că ar tăia în carne vie pentru copilul său și ar fi în stare de unul singur sa pornească război. Oricât de buni părinți am fi, și oricât ne-am dat silința, nu avem pregătirea lor, a dascălilor.

Ce menire mai au profesorii în anul 2020? Își mai găsesc oare menirea? Mai știu pentru ce au învățat și s-au dedicat acestei nobile meserii? Vă spun sigur,  nu se mai regăsesc.

Unde sunt învățătorii care ar trebui sa conducă mânuțele firave ale micuților,  pentru a-i conduce către tainele scrisului? Unde?? În fața calculatoarelor…

 Dragilor, și aici ma adresez celor de sus.AVEȚI GRIJA DE VIITORUL ȚĂRII,  sau ai noștri copii nu prezintă interes? De ce în alte țări copiii au dreptul la educație în adevăratul sens al cuvântului, pe băncile școlii, iar în țara noastră nu le este permis în primul rand, sa devina oameni. Ii doriti roboți? NOI NU!!!

Doamna Monica Cristina Anisie, și toți cei care ați hotărât în numele nostru, deoarece noi în țara noastră  nu mai avem nici un cuvânt de spus, eu, un muritor de rând vă invit sa participați la o singură oră online la clasa 0. O oră dragilor și vă asigur că nu vă trebuie mai mult.

Strigăm în „surdina ” căci… nu ne aude nimeni

DESCHIDEȚI ȘCOLILE!!!”


Intră acum și în grupul de