A dormit in vestiarul santierului de unde a furat


Intră acum și în grupul de

Un dornean a furat mai multe bunuri de pe un şantier şi a adormit în vestiarul acestuia. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, S. Paul, de 48 ani, din municipiul Vatra Dornei a sesizat faptul că de la un şantier de lucru unde acesta executa lucrarea de construcţie a clădirii şi avea depozitate sculele, i-a fost sustrasă o bormaşină cu percuţie în valoare de 800 lei. Totodată i-au fost distruse prin tăiere cablurile electrice de la un aparat de sudură , un flex si de la mai multe prelungitoare în valoare de 300 lei, prejudiciul total fiind de 1.100 lei.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că autori necunoscuţi au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea şantierului, unde au forţat uşa unui container metalic în care se aflau sculele şi echipamentul de lucru al muncitorilor, de unde a sustras bormaşina şi au distrus cablurile electrice.

Poliţiştii l-au identificat ca principal suspect pe C. Ioan, de 47 ani, localnic, stabilindu-se că acesta în seara de 15.01.2010 a pătruns în incinta şantierului prin escaladarea gardului împrejmuitor, după care a forţat cu o bară de fier lacătul de la containerul metalic, iar din interior a sustras o bormaşină cu percuţie pe care a valorificat-o în aceeaşi seară unei persoane de ocazie, iar cu banii primiţi a consumat băuturi alcoolice, devenind în stare de ebrietate.
S-a reîntors la locul faptei unde a tăiat cablurile, le-a pregătit în două sacoşe din plastic, pe care urma să le valorifice la un centru de colectare, după care s-a culcat în vestiarul amenajat. S-a trezit în dimineaţa de 16.01.2010 în jurul orelor 05.00 şi a părăsit şantierul, abandonând la faţa locului cele două plase cu cabluri pregătite, neştiind unde se află.

Poliţiştii efctuează cercetări cu autorul în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi distrugere.


Intră acum și în grupul de