Președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu: Am avut SÂMBĂTA NEAGRĂ, încă o zi care arată starea deplorabilă a sistemului sanitar din România și nepăsarea guvernanților. AŞA NU SE MAI POATE !


Intră acum și în grupul de

Președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu, a lansat, duminică, un semnal de alarmă privind starea deplorabilă a sistemului sanitar din țară și față de nepăsarea guvernanților după tragedia de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț unde au murit 10 pacienți în urma unui incendiu din secția ATI, alți pacienți au fost răniți, iar medicul de gardă a suferit arsuri grave fiind transferat la un spital din Belgia.

Dr. Sorin Hâncu a arătat că în aceste momente grele prin care trecem nu poate să nu transmită un mesaj de susținere și stimă pentru medicul anestezist de la Piatra Neamț, dar și un mesaj de alarmă privind sistemul sanitar din țară.

„În plină perioadă de Black Friday am avut SÂMBĂTA NEAGRĂ, încă o zi care arată starea deplorabilă a sistemului sanitar din România și nepăsarea guvernanților. Spitalele sunt la pământ, multe medicamente de bază lipsesc din farmacii, medicii şi personalul mediu şi auxiliar sunt epuizați fizic și psihic. Eu personal ca medic cu peste 45 de ani vechime în sistem cât și ca președinte al Colegiului Medicilor Suceava lansez un semnal de alarmă.

AŞA NU SE MAI POATE !

Suntem alături și ne exprimăm compasiunea pentru victimele nevinovate ale acestei tragedii.Pentru colegul nostru medic anestezist „eroul de la Piatra Neamț „,toată susținerea și stima din partea colegilor de la Suceava”, a transmis dr. Sorin Hâncu.


Intră acum și în grupul de