A alunecat in fata unei masini si a plecat din spital refuzand consultatia


Intră acum și în grupul de

Deşi a fost accidentat de un autoturism, un bărbat băut adus de ambulanţă la spital a plecat refuzând orice consultaţie medicală. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orelor 17.40, pe DJ 208V, în interiorul localităţii Pătrăuţi, J. Ioan, de 41 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi lovit cu partea din faţă a autovehiculului pe V. Aurel, de 47 ani, localnic, care se deplasa ca pieton pe partea carosabilă şi care s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa autovehiculului.

Conducătorul auto le-a spus poliţiştilor că pietonul se afla într-o avansată stare de ebrietate, fiind violent atât verbal cât şi fizic.

V. Aurel a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, însă a refuzat orice investigaţie medicală, părăsind unitatea sanitară, fapt declarat şi de personalul medical de gardă, astfel încât nu i s-a stabilit nici un diagnostic.

Şoferul purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de