A accidentat un barbat, i-a dat 30 lei si a plecat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Suceava efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, după ce un şofer a accidentat un bărbat, i-a dat 30 lei şi a plecat. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la orele 15.44, B. Florentina, de 21 ani, din comuna Pătrăuţi, a sesizat prin „SNUAU 112” faptul că o persoană pe nume B. Ioan, din aceeaşi localitate, a fost accidentată de către o maşină şi că nu se simte bine.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pătrăuţi s-au deplasat la domiciliul lui B. Ion, de 44 ani, iar în urma discuţiilor purtate cu acesta a rezultat că luni, în jurul orelor 15.00, în timp ce se afla în interiorul localităţii Ilişeşti, în zona blocurilor, aproape de ieşirea din localitate, pe drumul care face legătura cu localitatea Stroieşti, (DN 17), B. Ion a fost accidentat de un autoturism de culoare roşie în care se afla o singură persoană.
După impact, conducătorul autoturismului în cauză a coborât de la volan, l-a ridicat, i-a oferit suma de 30 lei şi după aceasta şi-a continuat deplasarea.

Între timp, la domiciliul lui B. Ion a apărut echipajul ambulanţei care l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea acordării îngrijirilor medicale. În urma consultaţiei medicale, lui B. Ion i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie hemitorace drept”.


Intră acum și în grupul de