Premierul Ludovic Orban, la Pojorâta, întrebat despre deschiderea școlilor: Deocamdată obiectivul nostru e să reducem numărul de infectări zilnice


Intră acum și în grupul de

Premierul Ludovic Orban a evitat să răspundă dacă are în vedere redeschiderea școlilor așa cum recomandă Organizația Mondială a Sănătății, arătând că obiectul actual este de reducere a numărului zilnic de infectări cu nou coronavirus.

„Deocamdată obiectivul nostru este să reducem numărul de infectări zilnice, să păzim sănătatea oamenilor, să avem grijă ca un număr cât mai mic de români să nu se îmbolnăvească prin aplicarea fermă a tuturor măsurilor pe care le-am luat”, a declarat premierul.

Orbán la pojorata

Premierul este la Pojorata

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 20 noiembrie 2020

Ludovic Orban a fost întrebat dacă are în vedere adoptarea unor decizii privind o carantinare extinsă sau să introducă restricții la intrarea în țară în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

„Nu avem de gând să facem altceva decât ceea ce este în momentul de față”, a spus Orban.

El a explicat că măsura carantinării se ia doar dacă la o localitate se depășește pragul de infectare prevăzut în norme, exemplificând cu municipiul Constanța unde s-a luat de vineri această decizie.


Intră acum și în grupul de