Mama criminala a fost ingropata odata cu fetitele (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Durere fără margini pe parcursul zilei de joi, când un tată distrus şi un soţ rămas singur şi-a condus cele mai dragi fiinţe din viaţa lui pe ultimul drum.

Procesiunea a început de la Biserica Sf. Vineri, din cartierul George Enescu, cu mai bine de o ora întârziere, pentru ca toţi doritorii să le poată vedea pentru ultima dată pe cele două fetiţe şi mama lor.

Trupurile neînsufleţite au fost depuse în capela bisericii devenită neîncăpătoare pentru sutele de oameni prezenţi la înmormântare. Într-o tăcere deplină, doar lacrimile vorbeau, iar fetiţele parcă păreau împăcate cu mama lor. Mereu alături de copile, tatăl nu înceta nici un moment să le sărute pe frunte şi pe obraji chiar dacă ştia că nimeni nu îi va răspunde la gesturi. Într-un moment de nebunie, totul s-a şters cu buretele, iar soţia şi fetiţele sale, îmbrăcate în rochii de mireasă, au plecat joi, pentru totodeauna, de lângă el.

Durere şi două morminte alăturate. Atât i-au mai rămas. Într-unul se odihneşte trupul femeii pe care a iubit-o, iar lângă acesta, mormântul ce ascunde sicriele celor două fete.

Vecini, rude, prieteni de familie şi alte câteva sute de persoane care nu le-au cunoscut niciodată au ţinut să fie prezente la înmormântare. Nimeni nu îşi putea explica ce s-a întâmplat în acele minute de groază din apartamentul blestemat, ce a determinat-o pe tânăra mamă să îşi ucidă copiii cu sânge rece şi apoi să se arunce pe fereastră? Un secret pe care l-a luat cu ea în mormânt!


Intră acum și în grupul de