Au furat usile si peretii metalici de la dormitoarele dezafectate ale unei firme iesene


Intră acum și în grupul de

Doi vămeni au fost depistaţi de poliţişti în timp ce cărau mai multe bunuri de la un punct de lucru dezafectat. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 19.30, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, în timp ce patrula pe strada Bistriţei din localitate, i-a identificat pe C. Constantin, de 39 ani, localnic şi M. Constantin, de 20 ani, din comuna Vama, ce transportau cu un cărucior o poartă metalică.

Cei doi au declarat verbal că intenţionau să o valorifice la un centru de colectare din Vatra Dornei, unde au mai fost găsiţi de asemenea 3 pereţi metalici, ce fuseseră transportaţi anterior tot de cele două persoane suspecte.

În urma verificărilor s-a stabilit că bunurile au fost sustrase din incinta unei societăţi comerciale din IAŞI – punct de lucru Vatra Dornei, respectiv de la nişte dormitoare dezafectate. Prejudiciul în sumă de 240 lei a fost recuperat în totalitate, cercetările fiind continuate cu autorii în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de