Președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, spune că așteaptă valul al doilea și al treilea al arestărilor în cazul fabricii de permise de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică,  a transmis, duminică, pe o rețea de socializare că așteaptă cel puțin un al doilea val al arestărilor în cazul fabricii de permise de conducere de la Suceava. 

„ Aștept și un val 2 al arestărilor în cazul fabricii de permise de conducere de la Suceava Pentru că, nu-i așa, și darea de mită este o infracțiune incriminată de Codul Penal”, a scris liderul sindical.

El nu a exclus nici un al treilea val de arestări.

„Asta dacă DNA își face treaba până la capăt: mi-e greu să cred că Obreja, cât era el de Obreja cu 20.000  de euro șpagă/zi în zilele cu soare, nu cotiza mai departe pentru ca rotițele afacerii să nu se blocheze”, a adăugat Bănică.

El are și un mesaj pentru șeful Serviciului Județean Anticorupție Suceava.

„Apropo. Domnule Asmarandei, șeful Serviciului Județean Anticorupție Suceava, v-ați dat poate demisia între timp și nu sunt eu la curent cu ultimele noutăți? Sincer, mi se pare cel puțin o obrăznicie din partea dumitale să mai ocupi această funcție”, a scris Bogdan Bănică, președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.


Intră acum și în grupul de