Rata de infectare în municipiul Suceava se menține sub 3 la mie pentru a doua zi consecutiv. Prefectul Alexandru Moldovan reia apelul către suceveni de respectare a măsurilor de protecție sanitară


Intră acum și în grupul de

Rata de infectare în municipiul Suceava a scăzut din nou în ultimele 24 de ore, de la 2,93 la mia de locuitori în cursul zilei de miercuri, la 2,84 la mia de locuitori, în timp ce rata de infectare pe întreg județul Suceava cu tot cu focare este de 1,84 la  mia de locuitori.

În județ mai sunt opt localități în care rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori între care municipiile Rădăuți și Vatra Dornei și orașele Gura Humorului și Solca.

Având în vedere datele prezentate de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Suceava și de evoluția cazurilor de COVID-19, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan a făcut un nou apel către cetățenii județului Suceava la respectarea regulilor, la evitarea zonelor aglomerate și a deplasărilor inutile.

Igienizarea/ dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală sunt măsuri necesare pentru a proteja sănătatea tuturor, spune prefectul.

El a subliniat că purtarea CORECTĂ a măștilor de protecție trebuie să devină prioritară!


Intră acum și în grupul de